CASA DE VACANTA

Amplasamentul locuinței se află undeva în drum spre stațiunea de schi Cavnic din Jud. Maramureș. Beneficiarii și-au dorit o casă de vacanță în stil trditional alpin, dar care să asigure tot confortul unei locuințe moderne.

Confruntându-ne cu un teren într-o zonă muntoasă, cu o pantă semnificativă, locuință se va desfășură pe două niveluri: Demisol și Parter. Terenul a fost sistematizat asigurandu-se și o parcare pentru 4 mașini. Casa de vacanță combină piatra naturală locală, lemnul și ardezia. Interiorul contemporan, luminos, dar confortabil, cu ferestrele sale pe toată lungimea, a fost construit cu mare grijă, asigurând o senzație alpină minunată. Zona de lounge cu șemineu central, are vederi spectaculoase spre munți și sat. Bucătăria generoasă împreună cu zona de dining asigură tot confortul pentru mesele în familie după o zi petrecută la schi.

Locuință a fost gândită cu o zona de mini spa ce adăpostește o saună și o sală de gimnastică cu priveliște deosebita către munții și dealurile din zonă.

Year : 2022

Client : Privat

Suprafata : ....mp

Locatie : Baia Mare, Romania

alte proiecte

Telefon

+40 372 731 982

Adresa Noastra

Aleea Marasti Nr 6, Baia Mare, Romania