Casa B. 3

Concept arhitectural de casă - casa modernă de familie care este concepută pentru a răspunde tuturor nevoilor, cu o abordare elegantă și minimalistă, practică din toate punctele de vedere. Proiectul de arhitectură are un design elegant și contemporan, cu forme clasice aduse în epoca modernă prin utilizarea unor linii curate și simple.

Interiorul inițiază prinn camera de zi spațioasă, perfectă pentru oaspeți, cu un spațiu deschis care duce perfect în bucătărie. Cu trei dormitoare și trei băi, care rezultă în mult spațiu pentru familie și oaspeți.

Cele două balcoane orientate spre direcții diferite oferă vederi uimitoare asupra zonei înconjurătoare, în timp ce pridvorul modern acoperit cu lemn este locul perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de aer liber. Cu două locuri de parcare din care unul acoperit care asigură siguranța vehiculelor.

Proiectul de arhitectură de casă este mai mult decât o simplă casă - este un pachet complet de stil de viață. Spațiul verde din jurul casei este estetic și practic, gardurile naturale oferind confidențialitate și securitate, prin propria oază privată, departe de agitația orașului.

Atenția noastră la detalii vizează calitatea. Proiectul nostru de arhitectură de casă nu face excepție, cu fiecare aspect al designului atent considerat și elaborat la perfecțiune.

An : 2021

Client : Privat

Proiect : Casa B.3

Locatie : Baia Mare, Romania

Telefon

+40 372 731 982

Adresa Noastra

Aleea Marasti Nr 6, Baia Mare, Romania