APARTAMENT S.2

Amenajarea unui apartament cu scopul de a fi închiriat în regim hotelier, vine la pachet cu multe provocări. Beneficiarii sau utilizatorii apartamentului se vor schimba constant, iar una dintre priorități este aceea de a le oferii o atmosferă confortabilă și caldă, în care să se simță “acasă”, chiar și pentru o perioada scurtă de timp. 

Provocarea acestui proiect, a fost ambiția noastră de a reuși să asigurăm tot confortul necesar pentru un număr de maxim 6 persoane (4 adulți și 2 copii), într-un apartament cu 2 camere.

Designul interior abordat, este o reinterpretare modernă a stilului American al anilor  ’50 – ’70 (MCM design aesthetic). Acesta se concentrează pe linii curate, joc de culori cu un amestec de forme organice și geometrice. Regulile simplității definesc acest stil de design, iar cele mai elementare piese de mobilier modern de la mijlocul secolului, cum ar fi mesele de cafea și scaunele, sunt adesea cele mai frumoase.

Din punct de vedere funcțional, designul a fost gândit în special pentru familii cu copii, astfel livingul  împreună cu bucătăria și locul de luat masa, cuprinde și o zona de joacă pentru copii, cu un perete de escaladat.

Dormitorul cuprinde o zonă a părinților, cu un pat matrimonial, și una a copiilor cu două paturi suprapuse, astfel că în ambientul creat, fiecare membru al familiei își vă găși locul pentru odihna, după o zi plină.

Baia, minimală și elegantă în același timp, păstrează aceleași tonuri cromatice și finisaje pe care le regăsim și în celelalte spații ale apartamentului.

Designul realizat reușește să creeze un spațiu unic, cu finisaje și elemente de mobilier durabile, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic.

An : 2023

Client : Privat

Nume Proiect : Apartament S. 2

Locatie : Baia Mare, Maramures

Telefon

+40 372 731 982

Adresa Noastra

Aleea Marasti Nr 6, Baia Mare, Romania