Duplex Case R.

Un proiect modern și stilat de arhitectură conceput pentru nevoile a trei familii. Proiectul constă din două case, una pentru o singură familie și una dublă pentru două familii, oferind un spațiu de locuit confortabil și spațios pentru toată lumea.

Casa pentru o singură familie este concepută pentru o familie care dorește să se bucure de propria lor intimitate. Aceasta are o cameră de zi mare, o sală de mese și o bucătărie la primul etaj, cu trei dormitoare și două băi la etajul doi. Casa are, de asemenea, o garaj și o zonă exterioară frumoasă, perfectă pentru a găzdui adunări de familie și pentru a te bucura de aerul proaspăt.

Casa dublă este perfectă pentru două familii care doresc să locuiască împreună, dar să-și păstreze propria intimitate. Fiecare unitate are propriul său intrare, cameră de zi, sală de mese și bucătărie la primul etaj, cu trei dormitoare și două băi la etajul doi. Casa dublă are, de asemenea, un garaj și o curte spațioasă, perfectă pentru copii să se joace și pentru familii să se relaxeze.

An : 2022

Client : Privat

Proiect : Duplex House

Locatie : Baia Mare, Romania

Telefon

+40 372 731 982

Adresa Noastra

Aleea Marasti Nr 6, Baia Mare, Romania