Locuinta Unifamiliala cu regim de inaltime D+P

Pe unul din dealurile Satului Nou de Sus din județul Maramureș, într-o zonă neatinsă încă de intervenția omului, pe un teren în pantă și cu o priveliște panoramică, răspundem contextului în care ne aflăm, cu o locuință cu un regim de înălțime Demisol și Parter, cu finisaje naturale locale cum sunt piatra, lemnul și tiglă ceramică "tip solzi" refolosită.

Parcela are 2 accesuri auto și pietonale, atât din Nord cât și din Sud. Terenul a fost sistematizat astfel încât s-a reușit păstrarea pantei naturale a acestuia. S-au realizat două corpuri de clădire distincte: locuință - în partea de Nord a parcelei, și un garaj pentru 2 mașini, îngropat cu terasă înierbată, în partea de Sud a terenului, fiecare cu accesul propriu. Tot din dorința de a interveni cât mai subtil pe terenul natural, traseul de la garajul îngropat până la locuință, a fost realizat cu ajutorul unor trepte din dale de piatră încastrate în terenul natural.

Locuință asigură tot confortul necesar unei familii cu 2 copii ce își doresc să trăiască cât mai aproape de natură și cât mai departe de zgomotul și tumultul orașului.

An : 2023

Client : Privat

Nume Proiect : Locuinta unifamiliala S.N.

Locatie : Satu Nou de Sus, Romania

Telefon

0744 820 603

Adresa Noastra

Aleea Marasti Nr 6, Baia Mare, Romania