Sediu Kubo

Prezentarea Kubo Office - soluția ideală pentru toate nevoile spațiului nostru de lucru. Proiectul nostru de concept inovator a fost conceput pentru a satisface toate cerințele noastre de birou într-o singură locație convenabilă.

Cu un spațiu suficient pentru birouri și spații de lucru, Kubo Office oferă un mediu confortabil și primitor care ajută la concentrare și productivitate. Sala noastră de conferințe de ultimă generație este echipată cu cea mai nouă tehnologie și poate satisface toate cerințele businessului. Nevoie de o pauză? Camera noastră de recreere este locul perfect pentru relaxare și reîncărcare a bateriilor.
La Kubo Office, recunoaștem importanța spațiilor verzi în promovarea relaxării și bunăstării. De aceea, am încorporat un spațiu verde, pentru pauze de recreere.

Și dacă sunteți pe piață pentru mobilă, clădirea noastră conține și un spațiu dedicat producției de mobilă. Așadar, nu numai că vă oferim servicii de arhitectură și design, dar vă putem ajuta, de asemenea cu mobilierul nostru de înaltă calitate, fabricat local.

La Kubo Office, credem că productivitatea și confortul merg mână în mână. De aceea, am creat un spațiu care să răspundă tuturor nevoilor de birou, de la spații de lucru până la zone de relaxare, toate sub un singur acoperiș. Experimentăm viitorul spațiilor de lucru cu Kubo Office.

An : 2023

Companie : Kubo Investments

Proiect : Sediu Kubo

Locatie : Baia Mare, Romania

Telefon

+40 372 731 982

Adresa Noastra

Aleea Marasti Nr 6, Baia Mare, Romania