Apartament S.

Amenajarea unui apartament cu scopul de a fi închiriat în regim hotelier, vine la pachet cu multe provocări. Beneficiarii sau utilizatorii apartamentului se vor schimba constant, iar una dintre priorități este aceea de a le oferii o atmosfera confortabila și calda, în care să se simță “acasă”, chiar și pentru o perioada scurta de timp.

Provocarea cea mai mare vine o dată cu dorință de a asigura tot confortul necesar pentru un număr de 4 persoane, într-un apartament cu o singură cameră.

În acest sens, am gândit 2 zone – de zi și de noapte – în aceeași cameră, acestea fiind delimitate printr-un panou despărțitor realizat din riflaje de lemn. Conceptul nostru de design interior prezintă câte un element care oferă originalitate fiecărei zone din apartament.
Astfel dormitorul se prezintă în nuanțe calde și luminoase cu finisaje de lemn, bucurandu-se de zona de relaxare pe care o oferă balansoarul.

Livingul, practic și modern, având toate elementele de mobilier necesare pentru o atmosferă perfectă, se face remarcat prin accentul de culoare pe care îl oferă biblioteca realizată din metal, în nuanță aprinsă de roșu rubiniu.

Bucătăria este minimală, accentele de culoare dându-i valoare și originalitate.

Baia păstrează aceleași tonuri cromatice și finisaje pe care le regăsim și în celelalte spații ale apartamentului, fiind dotată cu o mica saună pentru 2 persoane. Designul realizat reușește să creeze un spatiu unic, cu finisaje și elemente de mobilier durabile, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic.

An : 2023

Client : Privat

Nume Proiect : Apartament S.

Locatie : Baia Mare, Romania

Telefon

+40 372 731 982

Adresa Noastra

Aleea Marasti Nr 6, Baia Mare, Romania