Dressing

Vă prezentăm un proiect de design interior luxos care este perfect pentru oricine iubește moda și eleganța. Această zonă spațioasă este proiectată pentru a oferi un loc perfect de dressing personal.

Cu o suprafață totală de 35 de metri pătrați, oferă spațiu amplu de depozitare pentru toate hainele și accesoriile. Mobilierul este proiectat cu unități de depozitare care înconjoară dressingul, oferind acces ușor la toate articolele.

În mijlocul spațiului se regăsește o piesă centrală de mobilier care stochează accesoriilor precum: ceasuri, ochelari de soare etc. Acesta servește drept punct focal al amenajării și este concepută pentru a oferi inclusiv un loc confortabil de șezut.

Întregul mobilier este executat din lemn cu piese de metal gri închis și uși de sticlă, care oferă o estetică minimalistă și elegantă. Luminile sunt atent amplasate pentru a pune în valoare vestimentația si accesoriile.

Echipa noastră este dedicată pentru a furniza servicii de execuție de cea mai înaltă calitate a mobilierului și montaj la fața locului.

An : 2018

Client : Privat

Nume Proiect : Dressign personal

Locatie : Cluj-Napoca, Romania

Telefon

+40 372 731 982

Adresa Noastra

Aleea Marasti Nr 6, Baia Mare, Romania