Clinica Stomatologica - Dental Vision

Acest proiect prezintă o atmosferă modernă și primitoare, cu o paletă de culori predominată de griuri deschise, accente de alb plasate în spațiile surselor de lumină și detalii din alamă periată care adaugă o notă elegantă, dar sofisticată. Folosim piese de mobilier din catifea care se va potrivi cu paleta de culori a întregului spațiu. În ceea ce privește materialele, folosim piatra, compozit și pereți din rocă aparentă, rezultând un aspect elegant și curat, cu o notă futuristă. Scopul nostru este de a crea o clinică stomatologică care să fie atât primitoare, cât și stilată, care să răspundă tuturor nevoilor.

De asemenea, ne asigurăm că maximizăm cantitatea de lumină naturală, creăm spațiu de depozitare amplu pentru a asigura un spațiu echilibrat și funcțional. Folosim mobilier, materiale și corpuri de iluminat realizate cu grijă pentru a crea o atmosferă primitoare, care să reflecte viziunea și stilul vizat. În final vom realiza o clinică dentară personalizată, atractivă și practică.

Colaborăm și ne consultăm cu clientul pe parcursul întregului proces de proiectare pentru a ne asigura crearea unui spațiu estetic și eficient. Luăm în considerare cu atenție fiecare detaliu și ne asigurăm că proiectul de design este ”croit” pentru a se potrivi cel mai bine fiecărei nevoi individuale.

An : 2023

Company : Dental Vision

Nume : Clinica Stomatologica

Locatie : Bacau, Romania

alte proiecte

Telefon

+40 372 731 982

Adresa Noastra

Aleea Marasti Nr 6, Baia Mare, Romania