Casa B.02

Proiect de design interior care include procesul de execuție și montaj pentru un apartament situat în Cluj Napoca. Echipa noastră de tâmplari a executat și instalat întregul mobilier pentru acest spațiu estetic și funcțional, perfect pentru viața modernă.

Pe măsură ce intri în apartament, ești imediat întâmpinat de o zonă de intrare bine amenajată, care include spații ample de depozitare pe întreaga suprafață a pereților. Zona de living este atent gândită pentru relaxare într-un spațiu modest ca dimensiuni, incluzând comoda TV cu spațiu de depozitare în partea de sus, masă de cafea și canapea.

Bucătăria este separată de living printr-un perete construit din riflaje de lemn, care permite ușoara trecere a luminii. Bucătăria este proiectată cu gândul de a maximiza utilitatea spațiului, mobilier care ocupă întregul perete, oferind spațiu generos de depozitare pentru toate obiectele esențiale din bucătărie.

Zona de luat masa este spațioasă și confortabilă și permite ocuparea de până la 6 persoane care să  savureze o masă împreună. Plafoniera modernă adaugă o notă de eleganță spațiului, creând o atmosferă caldă și primitoare.

În zona de dormitor, vom găsi un spațiu minimalist care este conceput pentru a maximiza depozitarea, oferind o atmosferă confortabilă. Pentru a oferi spațiu de depozitare suplimentar și o zonă de relaxare, au fost proiectate rafturi pe perete în jurul geamului și un spațiu de șezut pentru relaxare.

Întreaga amenajare are o paletă cromatica care include nuanțe albe, cu accente de gri si texturi de lemn.

An : 2023

Client : Privat

Nume Proiect : Amenajare si executie apartament B.02

Locatie : Cluj-Napoca, Romania

Telefon

0744 820 603

Adresa Noastra

Aleea Marasti Nr 6, Baia Mare, Romania