Casa A. P.

Proiect privat de design interior, realizat cu lux și rafinament în minte. Conceptul nostru de design interior prezintă o paletă de nuanțe închise, cu accente aurii, prezentând o abordare unică și modernă a designului interior.

Livingul, bucătăria și zona de luat masa sunt proiectate să creeze o atmosferă elegantă. O strălucire fină este amplasată prin corpurile de iluminat unice, care evidențiază stilul spațiului.

Dormitorul este spațios, cu spatii de depozitare ample, delimitate prin usi de sticlă care păstrează în același timp estetica luxoasă a camerei. Contrastul paletei de culori închise cu accentele aurii creează un efect vizual plăcut care surprinde esența modernă. Băile au o abordare de contrast, cu texturi albe de marmură și ceramică accentuate de tonuri calde de lemn.

Proiectul nostru privat de design interior este conceput pentru a crea un spațiu de locuit luxos. De la paleta de culori închise și accente aurii până la obiectele de iluminat unice și texturile uimitoare, fiecare element este realizat cu grijă pentru a oferi un concept sofisticat, care este cu adevărat unic.

An : 2020

Client : Privat

Nume proiect : Amenajare interioara A.P.

Locatie : Baia Mare, Romania

Telefon

0744 820 603

Adresa Noastra

Aleea Marasti Nr 6, Baia Mare, Romania