Mobilier

Pasul de la proiectare și execuție a venit natural că o completare necesară în procesul nostru de dezvoltare ca echipă și împlinire profesională dar și ca un pas necesar pentru a oferi clienților noștri încheiere și completare după colaborarea din fazale de proiectare de arhitectură, design sau amândouă.

Cu ajutorul echipei de tâmplari spcializati cu lucrul cu duferite materiale reușim să aducem în mediul real ideile colegilor proiectanți. La noi nu există limite legate de posibilitatea de a livra finisaje sau materiale, orice idee fiind realizată și livrată conform proiectului.

Ne implicăm în proiecte complexe, folosim materiale diverse precum lemn, pal, mdf, metal, sticlă, plastic, materiale composite pe care le modelăm, finisăm, vopsim, tratăm, antichizăm folosind tehnici diferite având rezultate variate în funcție de cerințe, rezultatul fiind intodeauna spectaculos.

Livrăm orinde în lume, programama execuția, livrarea și montajul fară a mai încarca cu sarcini clientul, oferindu-i soluții complete de fiecare dată.

Portofoliu

Telefon

+40 372 731 982

Adresa Noastra

Aleea Marasti Nr 6, Baia Mare, Romania