Etapele Kubo

arrow
Masuratori relevare

După stabilirea termenilor și condițiilor colaborării vom face măsurători, vom aduna acte sau vom releva spațiul existent pentu a putea începe schițarea conceptului de arhitectura sau design. Informațiile obținute acum sunt esențiale derulării proiectului și împreună cu tema de proiectare.

01

arrow
Concept

În acest punct echipa noastră va întocmi proiectul concept pentru clădirea sau spațiul ce urmează a fi construit sau amenajat. Se vor construi volumele, se vor detalia spațiile care vor fi prezentate realist sub formă de rândari fotorealiste (imagini generate de computer – CGI).

02

arrow
Proeict tehnic

Este faza tehnică a proiectului, care va fi folosită de către specialiști pentru a putea implementa proiectul în cauză. Fie că este vorba de o construcție mică sau una mare, un interior complex sau doar câteva piese de mobilier, proiectul tehnic este esențial pentru a putea executa corect lucrarea.

03

Executie si instalare

În baza proiectului tehnic se vor putea cere oferte de execuție de la specialiști, firme specializate pe divese domenii sau de la antreprenori generali care se vor ocupa de toate aspectele construcției.

04

Telefon

+40 372 731 982

Adresa Noastra

Aleea Marasti Nr 6, Baia Mare, Romania